WishmasteR's Google Search

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Δώρο δύο... γουρούνια μινιόν στον Μπέκαμ!

Η Βικτόρια Άνταμς έχει ανταλλάξει τόσες πολλές φορές δώρα με τον αγαπημένο της Ντέιβιντ Μπέκαμ στα τόσα χρόνια που είναι μαζί και έτσι αποφάσισε φέτος να πρωτοτυπήσει...


Ούτε παπούτσια, ούτε ρολόι, ούτε βιβλίο ήταν η επιλογή της Βικτόρια για τον Άγγλο διεθνή μέσο για αυτά τα Χριστούγεννα, με την αγγλική εφημερίδα "Daily Mail" να αποκαλύπτει πως η επιλογή της αυτή τη φορά ήταν ένα ζευγάρι από συμπαθέστατα γουρούνια-μινιόν!

Το εντυπωσιακό είναι πως το καθένα από αυτά τα δύο γουρουνάκια μινιατούρες κοστίζει 700 λίρες και σε αντίθεση με αυτά που έχουμε στο μυαλό μας για τα κοινά γουρούνια αναφορικά με την (μη) καθαριότητά τους, αυτά είναι κατοικίδια και αποτελούν υπόδειγμα καθαριότητας.

Ουσιαστικά πρόκειται για την τελευταία λέξη της μόδας όσον αφορά στα κατοικίδια (τέτοια έχει και ο σταρ στις ταινίες του Χάρι Πότερ, Ρούπερτ Γκριντ που υποδύεται τον Ρον Γούισλεϊ) με το ύψος τους να μην ξεπερνάει τις 14 ίντσες.

Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού, η Βικτόρια ήθελε να δώσει στα γουρούνια-μινιόν τα ονόματα Ντέιβιντ και Έλτον, το δεύτερο προς τιμή του φίλου τους ποπ-σταρ Έλτον Τζον, όμως ο άσος της Μίλαν φαίνεται να προτιμάει να τους δοθούν τα ονόματα Πίνκι και Πέρκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου