WishmasteR's Google Search

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Νέο Sony Ericsson XPERIA X3 τον Νοέμβριο με Google Android 2.0


Η Sony Ericsson, είναι μία από τις τελευταίες μεγάλες εταιρείες που θα εμπιστευτούν το λειτουργικό σύστημα της Google και τον ερχόμενο Νοέμβριο θα παρουσιάσει το νέο XPERIA X3 (Rachael). Το νέο XPERIA X3 θα ενσωματώνει οθόνη αφής WVGA 4,0 ιντσών, 8.1Megapixel camera με αυτόματη εστίαση καθώς και με 3,5mm θύρα mini-jack. Ένα από τα δυνατά του σημεία θα είναι ο ισχυρότατος επεξεργαστής QSD8250 Snapdragon της Qualcomm που έχει συχνότητα λειτουργίας 1GHz.

Με το πέρασμα του χρόνου, ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές εμπιστεύονται την πλατφόρμα της Google και το λειτουργικό σύστημα Android για κινητά τηλέφωνα. Αναμφισβήτητα, η Microsoft, δεν θα πρέπει να αισθάνεται και πολύ άνετα, αφού το Google Android εγκαθίσταται σε όλο και περισσότερες συσκευές κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο σε δημοτικότητα. Η Microsoft παρουσίασε βέβαια τα Windows Mobile Professional 6.5, ωστόσο και η Google, αναμένεται να παρουσιάσει το Android 2.0. Το νέο Sony Ericsson XPERIA X3, θα βασίζεται στην νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google, Android 2.0.
Πολύ έξυπνη κίνηση της Sony να προωθήσει τη νέα της συσκευή βασισμένη στο ανδροιδές καθώς έτσι αποκτά ένα σοβαρό προβάδισμα από τις συσκευές HTC που ναι μεν έχουν μερικά Android τηλέφωνα αλλά περιορισμένων δυνατοτήτων και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για το επόμενο iPhone Killer τηλέφωνο! Φυσικά δεν αναφέρω καν για συγκρίσεις μεταξύ Windows Mobile κινητών με το Android, καμία σχέση. Τα Android OS και iPhone OS είναι σε πολλά επίπεδα ανώτερά ακόμα και από το πιο καινούριο λειτουργικό της Microsoft που απλά δεν δουλεύει τόσο καλά όσο τα άλλα 2.

2 σχόλια: