WishmasteR's Google Search

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Top 10 Χειρότερων Βιντεοκλίπ EVER!



David Hasselhoff - Hooked on a Feeling
Χωρίς νόημα ρατσιστικό (στη σκηνή με τους αφρικανούς γύρω απ τις καλύβες τους), κακόγουστο, αλλά κυρίως φθηνό (ο graphic designer είτε ήταν ανήλικος, είτε αυτοκτόνησε μετά τη δημιουργία του βίντεο, για λόγους ευθιξίας), το ανοσιούργημα αυτό καθιέρωσε τον Hoff στη συνείδηση της μέσης γερμανίδας νοικοκυράς στα πρόθυρα της εμμηνόπαυσης.






Armi and Danny - I Wanna Love You Tender
Ένα βίντεο που μοιάζει αποκύημα του μυαλού ενός Σαιεντολογου ή μιας παρόμοιας θρησκευτικής αίρεσης. Όλα, μα όλα, μέσα στο κλιπ φαίνονται αφύσικα γελοία: απ’ τα κουρέματα των τραγουδιστών μέχρι τις σκανδαλωδώς ασυντόνιστες φιγούρες των χορευτών.


Carl Lewis - Break It Up
Είναι κρίμα: να είσαι ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο, να μην ξέρεις που να επενδύσεις τα χρήματα σου και τελικά να κάνεις αυτήν εδώ την μυρωδάτη πατάτα πολυτελείας που θα έκανε ακόμη και τον Freddie Mercury να κοκκινίσει απ’ τη ντροπή του.


Village People - Sex over the phone
Η κατάντια δεν έχει τελειωμό: όλοι αγαπάμε τους γκέι και τους θέλουμε για παρέα. Αλλά οι Village People το πήγαν το θεματακι ένα βήμα παραπέρα: νιαουρίζουν σαν γατούλες και συμπεριφέρονται σαν κανονικές γυναίκες. Πονάνε ωρες τα παλικάρια;


Billy Squier - Rock Me Tonite
Εγώ να καθόμουν 43 λεπτά πάνω απ’ το Photoshop μου, καλύτερο βιντεοκλίπ θα έβγαζα, όχι σαν αυτό εδώ που μοιάζει σαν σχολική εργασία ενός ερασιτέχνη μαθητή της Γ’ Γυμνασίου. Είναι μερικές φορές που η καλλιτεχνική λογοκρισία δεν μοιάζει δα και τόσο κακή ως επιλογή...



Tommy Sparks – She’s got me dancing
Κι όμως, όσο αφύσικα παράξενο κι αν σου φαίνεται, το βιντεοκλίπ δεν βγήκε τον προηγούμενο (ίσως και τον προπερασμένο...) αιώνα, αλλά πριν ακριβώς έξι μήνες, την άνοιξη του 2009. Παρόλο που είναι τόσο κακόγουστο όσο οι ταινίες του Ταμτάκου, του χρεώνουμε στα θετικά το ότι κατάφερε να μας κοροϊδέψει όσον αφορά την ημερομηνία δημιουργίας του...



Zlad - Elektronik Supersonik
Αυτό πάλι το βιντεοκλίπ είναι τόσο κακό, που καταντάει καλό, σύμφωνα πάντα με τον Τρίτο Νόμο της Κιτς Κουλτούρας. Και ίσως, λέω ίσως, αν είχα πιει και 2-3 ποτηράκια παραπάνω, ακόμη και το τραγούδι να μην μου φαινόταν τόσο αηδιαστικό όσο μου ακούγεται αυτή τη στιγμή που το ακούω.



Journey - Separate Ways
Να αρχίσω απ’ τη χαίτη-λασπωτήρα του τραγουδιστή; Να συνεχίσω στην ερμηνεία της τρελής που παριστάνει και την ωραία και που μοιάζει σαν να ξέφυγε από σανατόριο για ψυχικά διαταραγμένους; Να τελειώσω στον τύπο που κάνει air-keyboarding; Φίλε, τα χάπια σου τα πήρες σήμερα; Πως είπες; Σου τα έκλεψε ο σκηνοθέτης του βίντεο; Έτσι εξηγείται...



Michael Jackson and Eddie Murphy – Whatzupwitu
Είναι το βίντεο που οι φήμες λένε πως ο μακαρίτης ο Jackson ζήτησε να καεί μαζί με τα master tapes, έτσι ώστε ποτέ κανείς σε αυτόν τον γαλαξία ή in a galaxy far far away να βιώσει το συναίσθημα της στομαχικής ανακατωσούρας να επανέρχεται ξανά και ξανά, κάθε φορά που θα το βλέπει.



Olivia Newton John – Physical
Όχι, δεν θέλω να γυμναστώ. Δεν θέλω καν να είμαι στον ίδιο χώρο με αυτούς τους τύπους που προσβάλλουν την αισθητική μου και κάνουν τα μάτια μου να πονάνε τόσο πολύ που πρέπει να καταβάλλω φιλότιμες προσπάθειες ώστε να μην πεταχτούν απ’ τις κόγχες τους και τρέξουν να βρουν το ασφαλέστερο δυνατό καταφύγιο.



1 σχόλιο:

  1. listen,now boy:the great multi-Artist "Hoff",as you call him with obvious disrelish,is the legendary Mitch (for the friends just "Mitchee")Buchanan! i won't tolerate,on behalf of all of his fanz, all over the universe, any similar disgraceful comments on him!
    as far Vlad...Zlad...(well,whatever-his-freekin'-name-is) cocerns, allow me to pay my respects to his...electronic-supersonic hit and his electronic-supersonic and artistically perfect videoclip!

    ΑπάντησηΔιαγραφή